Foto: Shutterstock
Cepumu torte ar vārītu iebiezināto pienu un šokolādes glazūru. Tik garda un bez cepšanas pagatavojama.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 bundža vārīta iebiezinātā piena400 gskābs krējums500 gSelgas cepumi1 gab.citrons200 gšokolāde

Sagatavošana

1

Izklāj kvadrātveida cepamo veidni ar cepamo papīru.

2

Bļodā samaisa iebiezināto pienu ar krējumu un citronu sulu.

3

Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā.

4

Pirmajā kārtā liek cepumus, tad iebiezinātā piena masu, tad cepumus utt. Kad sastāvdaļa izbeigušās, kūku pārlej ar kausētu šokolādi un pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī.

*ja vēlas, starp kūkas kārtām virs krēma var likt arī šķēlītēs sagrieztus banānus, avenes vai iezieķēt kādā kārtā ievārījumu.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!