55Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas1.5 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti vaniļas cukurs1 TKcepamais pulveris500 gāboli2 ĒKcitronu sula kanēlis pūdercukurs pārkaisīšanai
Sagatavošana
1
Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, tad pievieno kefīru un iemaisa.
2
Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Bļodas saturu pievieno slapjajām sastāvdaļām un rūpīgi izmaisa viendabīgā mīklā.
3
Ābolus sagriež šķēlēs un apslaka ar citronu sulu, lai āboli neapbrūnē.
4
Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes (ja vēlas, ābolus var likt vairāk), nedaudz iegremdējot tos mīklā.
5
Cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes.
6
Gatavo kūku pārkaisa ar pūdercukuru un kanēli.
Iesūtīja: Armando
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit