Foto: Shutterstock
Vistas strēmelītes rīvmaizes un sezama sēklu panējumā garšos gardi gan aukstā, gan karstā veidā ar kādu mērci, piemēram, jogurta.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgvistas krūtiņa bez kauliem500 grīvmaize2 ĒKsezama sēklas sāls pēc garšasasas garšvielas eļļa

Sagatavošana

1

Gaļu atdala no kauliem un ādas. Gaļu sagriež salmiņos (apmēram 1 cm biezumā).

2

Rīvmaizi samaisa sezama sēklām, sāli un garšvielām. Vistas strēmelītes apviļā rīvmaizes masā.

3

Eļļu ielej katliņā un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Pārbauda eļļa karstumu ar maizes gabaliņu. Ja tas strauji apcepās, eļļa ir pietiekami karsta, bet, ja maize tikai uzsūc eļļu, tā vēl jākarsē.

4

Vistu uz lielas uguns apcep eļļā. Atdzesē un pasniedz kopā ar mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!