30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.sīpols1 gab.burkāns200 gbrieža maltā gaļa garšvielas1 gab.marinēts gurķis1 ĒKmilti0.5 glāzeūdens vai piens skābs krējums tomātu mērce vai majonēze
Sagatavošana
1
Sagriež sīpolu, burkānu un apcep uz pannas.
2
Pievieno malto gaļu, apcep un pievieno garšvielas medījuma gaļai, kad viss gandrīz gatavs pievieno ūdeni – atkarībā no tā cik šķidru vēlas, pasautē zem vāka minūtes 5 – 10.
3
Pievieno smalki sagrieztu marinētu gurķi. Pasautē vēl dažas minūtes.
4
Tālāk var rīkoties pēc savām vēlmēm, ja gribas biezāku, tad krūzītē atjauc kviešu miltus ar ½ glāzi vai 1/3 glāzes ūdens vai piena un lēnām pievieno mērcei nepārtraukti maisot, ja biezums nav svarīgs, tad šito izlaiž.
5
Pievieno to kas garšo skābu krējumu, tomātu mērci vai majonēzi, un noņem no uguns.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit