20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
tīģergarneles50 gsviests naža galssāls malti melnie pipari0.5 citrona miziņa (rīvēta)1 TKcitronu sula2 ķiploka daiviņas6 bazilika lapiņas1 ĒKolīveļļa1 citrons
Sagatavošana
1
Garnelēm noloba čaulu un izņem tumšo zarnu, uz viena iesma uzdur 4-5 garneles.
2
Sviestu sakuļ, pievieno sāli, piparus, citrona miziņu, sulu un visu rūpīgi samaisa. Ķiplokus notīra un kopā ar bazilika lapiņām sīki sakapā, iemaisa sviestā.
3
Pannā sakarsē olīveļļu un pievieno sagatavoto sviestu. Ieliek iesmus ar garnelām un cep no katras puses aptuveni 2 min.
4
Uzliek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārlej ar atlikušo sviesta maisījumu(no pannas).
5
Citronu sagriež daiviņās un pasniedz kopā ar garnelēm.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit