Foto: Shutterstock
Gards un ļoti ātri pagatavojams šokolādes deserts tikai no trim sastāvdaļām – putukrējums, kas papildināts ar šokolādes krēmu. Izcili gardi kopā ar zemenēm vai avenēm.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
500 mlsaldais krējums4 ĒKcukurs7 ĒK'Nutella' šokolādes krēms zemenes, avenes vai citas ogas pasniegšanai

Sagatavošana

1

Aukstu saldo krējumu lej palielā bļodā, pievieno cukuru. Ar mikseri sakuļ, līdz izveidojas stingrs putukrējums.

2

Tad ar silikona lāpstiņu vai karoti uzmanīgi putukrējumā iecilā šokolādes krēmu. Galvenais, lai putukrējums nesaplok, taču reizē arī masa ir vienmērīga. Gatavo krēmu liek trauciņos tāpat vai skaisti iespiež glāzītēs ar konditorejas tūtas un zvaigznītes uzgaļa palīdzību.

3

Ēd tāpat, kopā ar ogām. Aromātam var pievienot arī kādu piparmētras lapiņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!