Pildījuma sastāvdaļas sablenderē.
Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Gurķus sagriež ar ar siera nazi vai kartupeļu tīrāmo nazi - garās, plānās strēmelēs.
Gurķa strēmeles sarullē tā, lai viducītī paliek vieta pildījumam un sastiprina ar iesmiņu.
Pilda ar pildījumu.
Dekorē ar garnelēm vai ikriem.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 garais gurķis avokado1 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKmajonēze1 TKcitronu sula1 šķipsnasāls1 saldais sīpols1 ĒKrīvēts Čederas siers malti melnie pipari
Sagatavošana
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit