35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gzivs fileja3 kartupeļi1 burkāns1 sīpols1 lauru lapa melnie pipari bezsāls "Anniņa" sāls dilles
Sagatavošana
1
Katliņā ielej apmēram 750 ml ūdens, piemet nedaudz sāls, lauru lapu, piparus, garšvielas un sarīvētus burkānus.
2
Kad ūdens uzvārījies, pieliek sagrieztu heku. Pēc ~ 5 minūtēm pievieno sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pieber dilles.
Iesūtīja: Sauliite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit