40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gjēra gaļa10 gtauki10 gsīpoli15 gtomātu biezenis200 gburkāni200 gkāļi pēc garšasčili5 gkviešu milti15 gskābs krējums sāls ķimenes zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļu (ar kaulu) sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē.
2
Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, burkānus, čili, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti – aptuneni 1.5-2 h.
3
Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit