Jogurta krēmsiers ar jaunajām nātrītēm un gārsām

Krēmsiers ar nātrēm
Foto: Karlīna Latsone, www.irbene.lv
Sastāvdaļas:
pēc garšas
sāls
1/3 sauja
nātres
1/3 sauja
gārsas
Piederumi:
1x1 m
marle
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti garda un neparasta smēriņa recepte ar jaunajām pavasara gārsām, nātrītēm un pieneņu lapiņām. Iegūto krēmsieru visgardāk ēst ar maizītēm, iesaka Karlīna Latsone, bloga "ir.bene" autore.

Marli pārloka uz pusēm, ieliek katlā, ieliek tajā jogurtu un marles malas uzsien/aptin apkārt karotei, liek karoti uz katla malām un atstāj vismaz 12 stundas.

Pēc tam marli atsien, iegūto krēmsieru ieliek bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un sakapātus zaļumus. Visu samaisa un smērē uz maizītes – brokastis gatavas!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka