10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ceturtdaļa selerijas saknes2 burkāni puse sarkanā kāposta krējums vai eļļa citronu sula sāls pipari
Sagatavošana
1
Uz sakņu rīves, virtuves kombainā vai ar dārzeņu mandolīnu sarīvē selerijas sakni, kāpostus un burkānus.
2
Liek bļodā, padauza ar koka stampiņu vai samīca ar rokām, līdz sāk izdalīties sula.
3
Atkarībā no gaumes un ēšanas paradumiem sajauc salātus ar krējumu un majonēzi vai eļļu un citrona sulu.
Iesūtīja: Zuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit