Foto: Shutterstock
Karsts dzērveņu dzēriens, kas sasildīs vēsā ziemas dienā. Ja zaļā tēja netīk, to var aizstāt ar vieglu melno tēju vai piparmētru tēju.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ĒKkaltētas rožlapiņas4 krustnagliņas1 lauru lapa1 kanēļa standziņa2 saujasdzērvenes1 TKdzērveņu ievārījums1 apelsīns TKzaļā tēja1 lūdens

Sagatavošana

1

Katlā lej ūdeni un pievieno tam rožlapiņas, krustnagliņas, lauru lapu, kanēļa standziņu, saldētās ogas, dzērveņu ievārījumu un šķēlītēs sagrieztu apelsīnu.

2

Karsto dzērienu vāra uz lēnas uguns, līdz tas viegli burbuļo. Pēc tam katliņu noņem no plīts un ievieto tajā zaļās tējas maisiņu. To notur 2–5 minūtes.

Kad tēja gatava, to nokāš lielā krūzē un dzer, kamēr dzēriens vēl karsts. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!