40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzerīsi2 burkāni1 tomāts1 baklažāns (mazs)2 ĒKeļļa sāls
Sagatavošana
1
Rīsus nomazgā, nosusina un sviestā apcep. Liek nelielā katlā, pievieno ūdeni, sāli un uz mazas uguns vāra 15 minūtes.
2
Burkānus nomizo, sagriež salmiņos vai sarīvē.
3
Tomātus un baklažānus sagriež ripiņās. Nedaudz apcep sviestā.
4
Rīsus un dārzeņus liek nelielā traukā un sautē 20 minūtes, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit