60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkartupeļi3 ĒKsviests3 gab.olas sāls pipari rīvmaize krējums
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nolej, pagatavo biezeni.
2
Biezenim pievieno olu dzeltenumus, sāli, piparus.
3
Olu baltumus saputo un iecilā masā.
4
Olas sakuļ ar krējumu.
5
Masu liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Pārziež ar krējuma un olas maisījumu, pārliek ar sviesta piciņām, krāsnī cep līdz gatavs.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit