Foto: Shutterstock
Kartupeļu biezeņa sacepums kārtīgai pusdienu maltītei.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgkartupeļi3 ĒKsviests3 gab.olas sāls pipari rīvmaize krējums

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, nolej, pagatavo biezeni.

2

Biezenim pievieno olu dzeltenumus, sāli, piparus.

3

Olu baltumus saputo un iecilā masā.

4

Olas sakuļ ar krējumu.

5

Masu liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Pārziež ar krējuma un olas maisījumu, pārliek ar sviesta piciņām, krāsnī cep līdz gatavs.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!