Foto: Shutterstock
Maltās gaļas, kartupeļu un kausēta siera sacepums - un ģimene pilniem vēderiem.
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 vārīti kartupeļi500 gmaltā gaļa2 sīpoli1 paprika1 burkāns2 ĒKtomātu pasta180 gkausētais siers100 gsiers200 mlsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasķimenes pēc garšassīpolloki

Sagatavošana

1

Novāra ar mizu kartupeļus, nomizo. Uz pannas sacep malto gaļu (īpaši nesmalcinot, lai gaļa paliek lielākos gabaliņos) ar sakapātiem sīpoliem, rupji sarīvētiem burkāniem, paprikas strēmelītēm un tomātu pastu. Beigās pievieno sāli, piparus un ķimenes.

2

Liek karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus pārziež ar kausēto sieru, tad liek pusi maltās gaļas vēl kārtu kartupeļu, tad atlikušo gaļu. Pa virsu pārkaisa rīvētu sieru, pārlej mazo paciņu saldā krējumu un krāsnī iekšā uz kādām 20-25 minūtēm.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem.

Iesūtīja: Beka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!