30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 paciņa biezpiena2 olas ĒKcukurs milti
Sagatavošana
1
Biezpienu samīca, iemaisa olas, cukuru un miltus pēc izjūtas. Miltus liek vairāk, lai ir bieza mīkla un lipīga, bet lai pārāk nelīp pie pirkstiem.
2
Mīklu ar nazi sagriež desiņās - diametrā ~1,5 cm.
3
Desiņas saplacina 1 cm biezumā, ~ 7 cm garumā un apmēram 1,5 cm platumā. Tad vāra kā pelmeņus, kad uzpeldējuši, - gatavi.
4
Gatavus pārlej ar izkausētu sviestu.
Iesūtīja: Chivinjch
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit