Foto: Shutterstock
Kendriki - brīvdienu brokastīm vai launagam.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paciņa biezpiena2 olas ĒKcukurs milti

Sagatavošana

1

Biezpienu samīca, iemaisa olas, cukuru un miltus pēc izjūtas. Miltus liek vairāk, lai ir bieza mīkla un lipīga, bet lai pārāk nelīp pie pirkstiem.

2

Mīklu ar nazi sagriež desiņās - diametrā ~1,5 cm.

3

Desiņas saplacina 1 cm biezumā, ~ 7 cm garumā un apmēram 1,5 cm platumā. Tad vāra kā pelmeņus, kad uzpeldējuši, - gatavi.

4

Gatavus pārlej ar izkausētu sviestu.

Iesūtīja: Chivinjch

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!