Foto: Shutterstock
Ķirbju un ābolu sacepums ar rīsiem ikdienai un svētku galdam.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 gab.āboli1 gab.neliels gabaliņš ķirbja2 ĒKrīsi sviests cukurs rīvmaize

Sagatavošana

1

Ābolu un ķirbi sagriež nelielos gabaliņos.

2

Ķirbi sautē nelielā ūdens daudzumā līdz pusgatavs, tad pievieno ābolus un sautē līdz gatavs.

3

Rīsus novāra un pievieno ābolu-ķirbju masai, turpina sautēt 5 minūtes, tad pievieno sviestu, cukuru, samaisa.

4

Masu liek uz pannas, kas izkaisīta ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!