25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
375 gķirši50 gcukurs kanēlis1 ĒKcitronu sula citrona miziņa1 ĒKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Ķiršus(svaigus vai saldētus) nomazgā un izņem kauliņus.
2
Katliņā ielej 3/4 l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra, līdz ogas mīkstas.
3
Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu.
Iesūtīja: Dace P
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit