Lai pagatavotu šo recepti, būs nepieciešami gliemežvāciņu formas makaroni (conchiglie), rīvēts siers, sēnes, kā arī Knorr Fix Spageti maisījums "4 sieri ar brokoļiem". Pie darba!

45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmakaroni gliemežvāciņu formā (conchiglie) Knorr Fix Spageti 4 sieri ar brokoļiem rīvēts dzeltenais siers600 gsēnes100 gAzure zilais siers1 sīpols1 šķipsnaasā paprika2 ķiploku daiviņas2 ĒKsaldais krējums3 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Pagatavo makaronus līdz "aldente" stāvoklim un atliek tos malā.

2

Sīpolus un ķiplokus sakapā un cep eļļā. Pēc laiciņa, pievieno šķēlēs sagrieztas sēnes un cep, līdz šķidrums no sēnēm ir iztvaikojis.

3

Sēnes ieliek bļodā un gaida, līdz tās nedaudz atdziest. Tad pievieno rīvētu sieru, sadrupinātu zilo sieru un aso papriku. Visu uzmanīgi samaisa.

4

Makaronus piepilda ar sieru un sēnēm un liek siltumizturīgā traukā.

5

Knorr Fix maisījumu "4 sieri ar brokoļiem" sajauc ar 300 ml ūdens, saldo krējumu un karsē līdz tas sāk vārīties. Ar to pārlej makaronus un cep 15 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Ieteikums: Jūs varat pasniegt sautējumu atsevišķi vai kā piedevu.

Pateicoties Fix Spaghetti 4 sieru maisījumam ar brokoļiem, tu vari pagatavot izcilu krējuma mērci, kas radīta, apvienojot četras unikālas sieru šķirnes: zilo, nogatavināto, mocarellas un Crescenza sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!