Foto: Publicitātes attēli

Eksotisku un atsvaidzinošu garšu balzama kokteilis ar skābeno ābolu sulu un saldajiem granātābolu un baltā persika sīrupiem. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Eduards Trofimčuks.

5Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
40 mlRīgas Melnais balzams "Element"10 mlDeKuyper Sour Rhubarb liķieris DeKuyper Original Elixirs Classic bitters20 mlābolu sula10 mlMonin granātābolu sīrups7.5 mlMonin baltā persika sīrups ledus apelsīnu miziņa rozmarīns dzērvene

Sagatavošana

1

Lielā krūzē vai krūkā ieber ledu, uzlej visas nepieciešamās sastāvdaļas un kārtīgi apmaisa.

2

Izmantojot sietiņu, lai atdalītu šķidrumu no ledus, pārlej iepriekš atdzesētā "coupe" stila glāzē.

Dekorē ar uz uzkodu kociņa uzdurtu apelsīna miziņu, rozmarīna lapiņu un dzērveni.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!