Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams, skaists un garšīgs vistas salātu kārtojums – īsti piemērots svētku galdam.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi vārīta vai sautēta vistas gaļa valrieksti āboli vārīti burkāni konservēta kukurūza granātāboli, dekorēšanai majonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti

Sagatavošana

1

Sastāvdaļu daudzumu izvēlas, ņemot vērā trauka/trauku lielumu. Salātus var kārtot gan lielākā stikla traukā ar augstām malām, gan pasniegt glāzēs, gan izmantot salātu gatavošanai konditorejas formas.

2

Novāra burkānus un kartupeļus.

3

Gaļu sagriež, burkānus, kartupeļus un ābolus sagriež kubiņos. Valriekstus sasmalcina. Granātābolam atdala sēkliņas.

4

Visas sastāvdaļas liek kārtās – kartupeļi, vista, valrieksti, āboli, burkāni, kukurūza.

5

Katru kārtu pārlej ar majonēzi, kas sajaukta ar krējumu, sāli un pipariem.

6

Salātus dekorē ar granātābolu sēkliņām. Tie ir garšīgi arī nākamajā dienā.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: cicele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!