Krāsnī ceptas tīģergarneles ar sezonas dārzeņiem

Krāsnī ceptas tīģergarneles ar sezonas dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
Sastāvdaļas:
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri, krāsaini, garšīgi un vienkārši - tā raksta gardo vakariņu autore Līva Immermane.

Jaunos kartupeļus nomazgā, tiem noberž miziņu. Sagriež tos palielos gabalos. Apbārsta ar čili pulveri. Jaunos burkānus nomizo, sagriež un apbārsta ar kariju.

Tomātus un kabačus sagriež ripiņās un apbārsta ar zaļo garšaugu maisījumu. Atkausētajām garnelēm uzbārsta smalki sagrieztus ķiplokus, maltus piparus un sāli.

Kārto visu rindiņās, apslaka ar eļļu un cep sakarsētā krāsnī (200 grādi) apmēram pusstundu.

Iesūtījusi: Līva Immermane

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka