25Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa brūnais cukurs sojas mērce
Sagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs un liek uz sakarsētas pannas, apcepot 1-2 minūtes no katras puses.
2
Tad, kad gaļai jau brūna garoziņa veidojās, uzber virsū brūno cukuru un, samazinot liesmu, apgrozot cep šķēles, līdz cukurs izkūst. Beigās pielej klāt gaišo sojas mērci un cep vēl 1 minūti.
Iesūtīja: beija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit