60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gkartupeļi4 ĒKmanna3 gab.olas300 gkāposti1 ĒKsviests sāls eļļa, cepšanai
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra un karstus saberž biezenī. Pievieno mannu, olu, sāli un labi izmaisa.
2
Kāpostus sašķērē, liek sietā un pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj notecēt.
3
Kāpostus apcep sviestā. Nepiededzini! Kāpostiem pievieno vārītas, sagrieztas olas, sāli un samaisa.
4
No kartupeļu masas veido plāceņus, vidū liek kāpostus. Plāceņa malas aizspiež un ar rokām saveļ bumbiņu.
5
Cep taukvāres katlā 7-9 minūtes 190 grādos.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit