Kūpinātas vistas salāti ar vīnogām, valriekstiem un Cēzara salātu mērci

Kūpinātas vistas salāti ar vīnogām, valriekstiem un Cēzara salātu mērci
Foto: Shutterstock
Sastāvdaļas:
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti ātri pagatavojami un debešķīgi gardi kūpinātas vistas salāti, kam īpašas garšas nianses piešķir sulīgas vīnogas, kraukšķīgi valrieksti un pašgatavota Cēzara salātu mērce.

Vistas gaļu sagriež plānās šķēlēs. Vīnogas pārgriež uz pusēm. Valriekstus sasmalcina. Ābolu sagriež salmiņos.

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar Cēzara salātu mērci (recepte te), samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka