Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojamas lečo ziemai.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgpaprika (sarkana, dzeltena)1 kgburkāni0.5 kgsīpoli0.5 ltomātu mērce (šašliku)0.5 ltomātu mērce (ķiploku) sāls eļļa

Sagatavošana

1

Piparus sagriež palielos gabalos (kā patīk). Burkānus var sarīvēt uz rupjas rīves vai sagriezt salmiņos (smalkāk nekā frī). Sīpolus sagriež kubiņos vai šķēlītēs.

2

Katru no pamatsastāvdaļām atsevišķi uz pannas eļļā pasautē tā, lai neizjūk. Sāli un garšvielas liek pēc garšas. Es neko neliku, jo pietiek no tomātu mērču garšas.

3

Liek kopā katlā, pārlej ar tomātu mērci. Sautē 10-15 minūtes.

4

Karstu lej burkās, aizvāko.

Iesūtīja: helta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!