Foto: Shutterstock
Makaronu - gaļas sacepums ar sieru ikdienas pusdienu maltītei.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maltā gaļa sīpoli makaroni olas piens siers

Sagatavošana

1

Pannā uzkarsētā eļļā apcep ar sīpoliem malto gaļu. Ja vēlas, var pierīvēt burkānu.

2

Izvāra (ne galīgi mīkstus) makaronus. Liek traukā makaronus, tad gaļu, un atkal makaronus. Pārlej ar pienu, kurā iemaisīta ola, virsū uz beigām uzber rīvētu sieru.

3

Liek līdz 190 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep 30 minūtes.

Iesūtīja: meitene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!