9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
meža gaļa (labāk ar kaulu) kartupeļi zaļie zirnīši paprika burkāni1 gab.bundža tomāti savā sulā (sagriezti)1 gab.sīpols1 gab.asais pipars sāls
Sagatavošana
1
Uzvāra buljonu no gaļas, sāls, asiem pipariem un pievieno veselu sīpolu. Kad gaļa gatava, izņem no katla un buljonu nokāš.
2
Buljonā liek ripiņās sagrieztu burkānu, sagrieztu papriku, kartupeļus, zaļos zirnīšus un beigās tomātus savā sulā.
3
Kad visi dārzeņi mīksti, pievieno zupai gabaliņos sagrieztu buljonā iepriekš vārīto meža gaļu. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
4
Pasniedz ar saldo krējumu.
Iesūtīja: Aija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit