::recepte:
Iemērc abas paciņas želatīna ūdenī (katru atsevišķi).
Sablenderē biezpienu ar saldinātāju (nekliedziet, cukuru nelietoju) un iemaisa izkausēto želatīnu un ar vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.
Sablenderē zemenes ar saldinātāju, iemaisa otru porciju izkausētā želatīna.
"Pyrex" kantainajā, lielajā traukā izkārto kārtu "Selgas" cepumu (pāri palika 2 cepumi), pārliek biezpiena masu -izlīdzina.
Tad uzlej zemeņu masu un liek ledusskapī uz 3 stundām.
210Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgzemenes1 gab.selgas cepumi0.2 lsaldais krējums2 gab.želatīns700 gvājpiena biezpiens
Sagatavošana
Iesūtīja: matrix
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit