Okroška ar kefīru

Okroška ar kefīru
Foto: Shutterstock
2.2500 4
6 porcijas
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Svaiga un viegla aukstā zupa ar nelielu pikantumu - salami desas gabaliņiem. Daudz ātrāk zupu varēs pagatavot, ja kartupeļi un olas būs jau novārīti.

Novāra cietas olas un kartupeļus. Kad tie atdzisuši, sagriež kubiņos. Smalki sagriež gurķus, redīsu, dilles, lokus un salami.

Lokus apber ar sāli un ar karoti nedaudz paspaida, liek katlā. Pievieno visas sastāvdaļas, aplej ar kefīru un ūdeni, labi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un ābolu etiķi. Liek ledusskapī apmēram uz vienu stundu.

Pasniedzot katrā šķīvī liek karoti skāba krējuma.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Komentāri
Komentēšana atļauta tikai reģistrētiem lietotājiem!
Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem
Lasīt komentārus Lasīt komentārus
Dienas recepte
Tasty iesaka