20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lpiens4 ĒKcukurs3 ĒKkartupeļu milti1 ĒKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
800 ml piena ielej katliņā un liek uz uguns. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un maisot izkausē.
2
Kartupeļu cieti ieber citā traukā, pielej atlikušo (200 ml) pienu, samaisa un maisot lej klāt katliņa saturam.
3
Uzvāra, līdz ķīselis uzmet burbuli un sabiezē. Ķīseli lej trauciņos un atdzesē.
4
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli, vaniļas mērci vai zemeņu mērci, kas pagatavota, sablendējot saldētas zemenes ar cukuru.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit