Foto: Shutterstock
Piena zupa ar dārzeņiem un kariju - viegli pagatavojama un veselīga.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gpiens150 gūdens80 gziedkāposti25 gburkāni25 gkāļi25 gzaļie zirnīši1 ĒKdzeltenais karijs120 gkartupeļi5 gsviests sāls zaļumi

Sagatavošana

1

Verdošā ūdenī liek daļiņās sagrieztus burkānus, kāļus un vāra, līdz pusmīksti.

2

Tad pievieno sadalītus ziedu kāpostus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 15 minūtes un pēc tam pieliek zaļos zirņus.

3

Kad dārzeņi mīksti, pievieno kariju, pielej pienu un uzvāra.

4

Pirms pasniegšanas zupā liek sviestu, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!