40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 lpiens5 lieli kartupeļi2 ĒKmilti1 ola1 ĒKsviests pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves, caur marli nospiež lieko sulu (neizlej!), līdz masa ir, cik vien iespējams, sausa.
2
Pievieno kartupeļu masai olu, miltus (tik daudz, lai iegūtu saturīgu, veidojamu masu), sāli un cieti, kas nostājusies bļodiņas apakšā, nolejot kartupeļu sulu.
3
Visu labi samaisa, veido mazas bumbiņas.
4
Katliņā uzkarsē pienu, pa vienai iemērc klimpiņas.
5
Pievieno sviestu un sāli.
6
Kad bumbiņas uzpeld, pavāra zupu uz nelielas liesmas vēl 3-4 minūtes, un tā ir gatava pasniegšanai.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit