Foto: Shutterstock
Brokastu saldā piena zupa ar ķirbjiem.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gpiens150 gūdens180 gķirbji10 gmanna5 gsviests sāls cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Sasmalcinātus ķirbjus ar ūdeni un sviestu sautē mīkstus, izberž caur sietu.

2

Iegūtai ķirbju masai pielej pienu, pieber mannu, sāli un vāra 5—10 minūtes.

3

Pasniedzot piena zupu ar ķirbjiem, atsevišķā trauciņā liek cukuru, sajauktu ar kanēli.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!