30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzekviešu milti2 olas1 ĒKsviests0.75 glāzespiens sāls1 lūdens1 glāzepiens
Sagatavošana
1
Saputotam sviestam pievieno olu dzeltenumus, sāli, izsijātus miltus un pienu (pēc vajadzības). Mīklu labi samaisa, pievieno saputotus olu baltumus. Gatavajai mīklai jābūt krējuma biezumā.
2
Ar tējkaroti atdala klimpas, liek verdošā ūdenī, pieber sāli un vāra, kamēr tās uzpeld.
3
Klimpas liek šķīvjos, pārlej ar karstu pienu.
Recepte: no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit