60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 vistas fileja garšvielas250 mlbuljons250 gžāvētas plūmes1 saujavalrieksti70 mlsaldais krējums100 gČedaras siers2 ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts Čedara siers, caur spiedi izspiesti ķiploki - to visu samaisa viendabīgā masā.
2
Vistas filejas gareniski sagriež plānas šķēlēs un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. .
3
Vistas filejas pārklāj ar sagatavoto pildījumu, sarullē un nostiprina ar koka irbulīšiem.
4
Cieši vienu pie otra filejas rullīšus iek karstumizturīgā traukā, pārlej ar kausiņu buljona, liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 30-35 minūtes.
Iesūtīja: matato
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit