75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 kartupeļi4 bekona šķēles4 ĒKbezpiedevu krēmsiers4 mazas olas4 ĒKrīvēts siers pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Sadursta nomazgātus, nosausinātus kartupeļus ar dakšu un cep krāsnī 40 minūtes. (Ja izmanto ar mizu vārītus kartupeļus, šo soli izlaiž.) Kartupeļus atdzesē.
3
Uzkarsētā pannā apgrauzdē bekonu, līdz tas ir caurspīdīgs.
4
Kartupeļus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj mīkstumu, liek kartupeļus veidnē. Katrā kartupeļa pusītē liek bekona šķēli, krēmsieru un iesit olu.
5
Pārkaisa ar sāli, pipariem un pārber ar sieru. Cep krāsnī 10-15 minūtes, līdz olu baltumi ir sarecējuši, bet dzeltenumi vēl ir krēmīgi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit