Foto: Shutterstock
"Kallas" - gardi cepumi ar marmelādes, putukrējuma vai ievārījuma pildījumu.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 olas0.66 glāzemilti0.66 glāzecukurs garšvielas (vaniļas cukurs, citrona miza u.c.) marmelāde

Sagatavošana

1

Olas samaisa (neputo) ar cukuru, pievieno miltus. Ar tējkaroti liek uz plāts, cep kamēr maliņas kļūst gaiši brūnas.

2

Kad gatavi uzliek marmelādes šķēlīti un ātri satin. Var nelikt marmelādi, bet satīt un pirms likšanas uz galda pildīt ar putukrējumu, ievārījumu.

Foto: Shutterstock
3

Tumšajām "kallām" pievieno 1 ēdamkaroti kakao. Uz pannas parasti liek 5-6 gab., lai varētu paspēt satīt, jo ātri sacietē.

Iesūtīja: māriņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!