5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 olas0.66 glāzemilti0.66 glāzecukurs garšvielas (vaniļas cukurs, citrona miza u.c.) marmelāde
Sagatavošana
1
Olas samaisa (neputo) ar cukuru, pievieno miltus. Ar tējkaroti liek uz plāts, cep kamēr maliņas kļūst gaiši brūnas.
2
Kad gatavi uzliek marmelādes šķēlīti un ātri satin. Var nelikt marmelādi, bet satīt un pirms likšanas uz galda pildīt ar putukrējumu, ievārījumu.
3
Tumšajām "kallām" pievieno 1 ēdamkaroti kakao. Uz pannas parasti liek 5-6 gab., lai varētu paspēt satīt, jo ātri sacietē.
Iesūtīja: māriņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit