Foto: Privātais arhīvs
Košās biešu pankūkas piešķirs jaunas krāsas un garšas tavām brokastīm. Lai acis priecētu arī krāsu kontrasts, pankūkas var pildīt ar mājas sieru vai biezpienu, kam pievienots skābs krējums un pāris saujas sīki sakapātu vai ātri sviestā apceptu spinātu. Recepti iesaka lasītāja Diana Lapinska.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gvārītas bietes100 mlrjaženka200 mlpiens50 mleļļa1 ola200 gmilti šķipsnasāls pēc garšascukurs

Sagatavošana

1

Vārītās bietes sablendē, pievieno rjaženku, pienu, eļļu, iepriekš viegli sakultu olu un samaisa. Miltus sajauc ar sāli un cukuru, pievieno un iemaisa, līdz iegūta viendabīgas konsistences mīkla.

Foto: Privātais arhīvs
2

Pankūkas cep kā parasti, pannā uzkarsētā eļļā apcepot no abām pusēm.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!