Foto: DELFI
Riekstu un šokolādes trifeles - gardas pašu gatavotas konfektes.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
250 gcepumi100 grieksti1 ĒKkakao50 gsviests1 ĒKrums0.5 glāzepiens cukurs

Sagatavošana

1

Cepumus un riekstus samaļ. Uzvāra pienu.

2

Samaisa cukuru ar kakao un atšķaida ar karsto pienu, tad visu kopā samaisa ar sviestu.

3

Šajā masā ieber sasmalcinātus cepumus, riekstus un ielej rumu. Masu atdzesē.

4

Veido apaļas bumbiņas, apviļā sasmalcinātos cepumos.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!