Foto: Shutterstock
Gardas kāpostu kotletes – ne tikai veģetāriešiem. Īpaši labi garšos ar skābu krējumu vai jogurta-ķiploku mērci ar zaļumiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgkāposti0.5 glāzemanna1 gab.sīpols3 gab.olas20 gsviests saujazaļumi sāls rīvmaize

Sagatavošana

1

Kāpostu uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē un ar stampiņu sastampā, līdz izdalās sula. Kāpostu liek katlā un uz mazas uguns sautē, līdz sula iztvaiko.

2

Kāpostiem pieliek mannu un 15–20 minūtes karsē, līdz masa atlec no katla malām. Noņem no uguns, atdzesē, pieliek sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sāli, kapātus zaļumus, olas un samaisa.

3

Veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas no abām pusēm.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!