Foto: Shutterstock
Ikdienas maltītei - saldajā krējumā sautēti burkāni.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gburkāni0.5 glāzesaldais krējums pētersīļi sāls

Sagatavošana

1

Notīrītus, nomazgātus burkānus sagriež ripiņās, liek katlā, pārlej ar verdošu sālsūdeni tā,lai burkāni būtu tikko apsegti. Liek uz mērenas uguns, uzliek vāku un katlā sautē, līdz burkāni mīksti un ūdens novārījies.

2

Pievieno uzkarsētu saldo krējumu, izmaisa, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!