Foto: Shutterstock
Tas šķiet neticami, bet samtaini šokolādīgo un mutē kūstošo "Nutella" brūnīšu pagatavošanai ir nepieciešamas tikai divas sastāvdaļas! Turklāt ar šo našķi varēs mieloties arī tie, kuriem konstatēta glutēna nepanesamība.
30Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 9
1 gab.Nutella, bundžiņa4 gab.olas (lielas)

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2

Olas kuļ aptuveni 8-10 minūtes, līdz izveidojas gaiša, gaisīga un viendabīga masa.

3

Mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē izkausē šokolādes krēmu, līdz tas ir vijīgs un plūstošs.

4

Sajauc "Nutella" krēmu ar olām, līdz izveidojas viendabīga masa. Ieklāj šokolādīgo masu ar cepamo papīru izklātā veidnē. Liek krāsnī un cep 25-30 minūtes, līdz izveidojas trausla, kraukšķīga garoziņa.

5

Izņem no krāsns, atdzesē, sagriež gabaliņos un bauda ar kafiju vai tēju.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!