Foto: Shutterstock
Šašliks marinēts ar vīnu, citronu sulu, sīpoliem un koriandru.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kgcūkgaļa300 mlbaltais pussaldais vīns2 šķipsnaskaltēts baziliks1 saujakoriandrs3 gab.sīpoli1 TKsāls0.25 TKmalti melnie pipari2 gab.mīksti tomāti1.5 gab.citrons

Sagatavošana

1

Cūkgaļu nomazgā un sagriež palielos gabalos.

2

Sīpolus notīra, sagriež gredzenos. Pievieno sāli un ar rokām spēcīgi sīpolus samīca, līdz parādās no sīpoliem sula.

3

Sīpolus pievieno gaļai un ar rokām, kārtīgi izmīca.

4

Uz gaļas izpiež citronus, tā lai pāri paliktu tikai miziņas. ! Citronu miziņas klāt nelikt, tad gaļa būs rūgta!

5

Piegriež tomātus, pieber garšvielas un izmīca.

6

Tad sagriež koriandru (kindzu) un visu atkal labi izmīca. Beigās pievieno vīnu, izmīca.

7

Pagaršo marinādi, un ja liekas, ka vēl nedaudz vajag vīna, tad to pielej. Marinē pāris stundas zem sloga.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!