40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 ĒKkviešu milti pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.ola3 ĒKpiens0.5 gab.vistas fileja3 gab.lociņi olīveļla, cepšanai šķipsnamuskatrieksts, malts
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep nelielā daudzumā uzkarsētas eļļas, pievieno sāli un piparus.
2
Bļodiņā liek miltus, pievieno sāli, pienu, olu un sajauc viendabīgu mīklu. Mīklai pievieno gaļu, sasmalcinātus lociņus, muskatriekstu, piparus un iemaisi.
3
Pannā sakarsē eļļu, līdz tā ir tik karsta, ka gandrīz sāk dūmot. Lej pannā sagatavoto mīklu un cep*, līdz pankūka ir zeltaina, tad apgriež to uz otru pusi un apcep arī to.
4
Sagriež divās daļās, saloka un pasniedz ar salātiem.
*Ja vēlas, var cept vairākas nelielas pankūciņas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit