Ghetto.tv piedāvā raidījumu ciklu "Blondīne virtuvē", kas pat galīgiem pavārmākslas diletantiem iemācīs pagatavot, piemēram, šķietami sarežģīto siera kūku. Izrādās, tas ir vienkārši un ļoti jautri!
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gcepumi150 gsviests200 gkrēmsiers pēc garšascitrona miziņa, sarīvēta gab.citrona sula150 mlsaldais krējums250 giebiezināts piens želatīns tumšā šokolāde, rīvēta mandeļu skaidiņas krāsainās cukura granulas

Sagatavošana

1

Cepumus samaļ blenderī vai sacmalcina kādā citā veidā un sajauc ar kausētu sviestu.

2

Pamatnes masu liek kūkas veidnē un izlīdzina. Tad veidni liek ledusskapī, lai pamatne sastingst.

3

Citā bļodā liek krēmsieru, pievieno tam iebiezināto pienu, citrona mizu, sulu un ar mikseri samaisa, līdz masa iegūst viendabīgu konsistenci. Tad pievieno saldo krējumu un kārtīgi sakuļ, līdz masa sāk sabiezēt.

4

Želatīnu pārlej ar ūdeni, uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē vai uz nelielas liesmas. Tad to nedaudz atdzesē un iemaisa pildījuma masā.

5

Izņem no ledusskapja veidni. Krēmsiera masu uzklāj virs cepumu pamatnes, izlīdzina, dekorē un liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz visu nakti, lai kūka ievelkas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!