180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
siļķe sīpoli eļļa cukurs etiķa esence smaržīgie pipari
Sagatavošana
1
Siļķi notīra, atasako, sagriež gabaliņos, piegriež daudz sīpolus un pārlej ar eļļu; ļauj ievilkties 30 minūtes.
2
Verdošā ūdenī iemaisa cukuru un etiķa esenci (1 litram ūdens rēķina 3 tējkarotes esences un 4-5 ēdamkarotes cukura).
3
Siļķei pievieno 10 smaržīgo piparus, lej virsū karsto marinādi un uzliek slogu.
4
Slogu tur, līdz siļķe atdziest.
Iesūtīja: birtI
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit