Skābeņu - nātru zupa

Nātru un skābeņu zupa
Foto: Shutterstock
Sastāvdaļas:
5.0000 3
8 porcijas
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Skābeņu - nātru zupa vieglai vasaras maltītei.

Skābenes un nātres applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež strēmelītēs.

Sīpolus, kartupeļus, burkānu, sakni nomizo un sagriež kubiņos. Burkānu var sarīvēt.

Ja ir vēlme sīpolus un burkānus var apcept sviestā uz pannas.

Kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļa sakni liek verdošā ūdenī un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno skābenes un nātres, lauru lapu, piparus, sāli.

Pirms pasniegšanas, šķīvī iegriež olu, uzlej zupu, pārkaisa zaļumus un pieliek krējumu.

Iesūtīja: Elitiņa

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka