11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gmaltā gaļa2 sīpoli4 ķiploka daiviņas2 ĒKtomātu pasta2 ĒKrīvmaize pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari1 ola400 mlkonservēti tomāti200 mlsaldais krējums100 gsiers
Sagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus nomizo. Sīpolus sarīvē uz rupjās rīves, ķiplokus – uz smalkās, pievieno gaļai. Gaļai pievieno arī sāli, piparus, olu, rīvmaizi un tomātu pastu.
2
Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
3
Gaļas masu pilda makaronu trubiņās, liek tās vienu pie otras veidnē.
4
Pārlej ar saldo krējumu, tad – ar sasmalcinātiem konservētiem tomātiem, pārkaisa ar sieru. Trauku pārklāj ar foliju, liek krāsnī. Pēc 25 minūtēm foliju noņem, cep vēl 10 minūtes, līdz siers kļuvis zeltains.
5
Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātu baziliku.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit