Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Klasiskie spageti mazliet citādākā gaismā – ar apceptām garnelēm, mīkstiem konservētajiem tomātiem un mazliet čili asumiņam. Kontrastu maltītei piešķirs zaļās pupiņu pākstis (var izmantot gan svaigas, gan saldētas), bet izteiktu garšaugu aromātu – dilles.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gspageti100 gzaļās pupiņas (pārgrieztas uz pusēm vertikāli)2 ĒKolīveļļa250 glielas garneles vai tīģergarneles (bez čaulītēm)400 gkonservēti ķirštomāti (vai parastie tomāti) šķipsnačili pārslas1 ĒKdilles

Sagatavošana

1

Spageti izvāra verdošā ūdenī aptuveni 10-12 minūtes (vai kā norādīts uz iepakojuma). Divas minūtes pirms gatavošanas beigām katliņā saber arī zaļās pupiņas, lai tās apvārītos.

2

Kamēr spageti vārās, pannā uzkarsē eļļu. Pievieno garneles un pāris minūtes apcep, līdz tās kļuvušas rozā no abām pusēm.

3

Pēc tam garnelēm pievieno konservētos tomātus, čili pārslas un visu pannā sutina dažas minūtes.

4

Spageti un pupiņas nokāš, bet pēc tam ieliek pannā pie garnelēm un tomātiem. Visu apmaisa un pievieno arī sakapātas dilles.

5

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

6

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr spageti vēl silti.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!